Societatea Luxe Design Studio din anul  2005 este liderul domeniului de productie a tavanelor extensibile pe piata din Ucraina. Noi oferim solutii complete atat pentru contractori majori, precum și pentru proiecte speciale:

  • Productia tavanelor extensibile pe sistemul de harpon ( de asemenea, bucati de panza fara sistemul de harpon), cu utilizarea materialelor celor mai importanti producatori din Europa si Asia.
  • Gama variata de textur si culori, capabila sa satisfaca chiar si pe cei mai exigenti client.
  • O gama larga de profile pentru fixarea membrane si insertii de mascare.
  • Sisteme “tavan plutitor” si plafoane multi-nivel.
  • Imprimare Eco-Solvent, imprimare UV si membrana “nori”.
  • Iluminare cu Banda Led, platforme, inele protectoare.
  • Lipici Cosmofen.
  • Componente pentru corpurile de iluminat.

Noi colaboram exclusiv cu liderii producatori a membrane extensibile si a componentelor. Drept dovada a calitatii, pentru fiacare plafon realizat emitem certificat de garantie si calitate pe o perioada de 10 ani. Produsele noastre sunt certificate si insotite de setul complet de documente.

Ecipamentele modern europene TM ZEMAT, va permite sa aveti incredere in calitatea sudurii foliilor si a sistemeler cu harpon.

Proiectarea cu laser si prelucrarea membranei extensibile (analog in Romania nu exista), va servi drept garantie pentru executarea corecta si de inalta calitate a tavanelor de orice forma si complexitate in cel mai scurt timp (1-2 zile).

Personalul tehnic calificat asigura sprijinul complet: de la constructia tavanului intr-un program special conceput (sau in programul AutoCad, daca va este mai comod), pana la montaj inclusiv. Societatea noastra ofera fiecarui partener un software propriu gratuit pentru peoiectarea usoara si precisa a plafonului, cataloage cu mostre de productie. In spatele fiecarui partener asiguram un manager care conduce procesul prin toate etapele necesare.

Reteaua larga de distributie in intreaga Romanie, ne permite sa oferim livrare prompta, precum si rezolvarea oricaror probleme aparute in privinta instalarii tavanelor extensibile.

Ramura de productie proprie ne-a asigurat si accesul pe piata internationala.  In prezent,  efectuam livrari constante in Ucraina, Romania, Rep. Moldova, Belarus, Spania.

Noi nu separam clientii in “mari” si “mici”, ci garantam profesionalism si respect  fiecarui client, precum si un parteneriat pe termen lung.

Luxe Design Studio – reflectand imaginatia si dorinta Dvs!

Contacteaza Luxe-Design pentru redefinirea aspectului tavanelor tale!