EXECUTARE SI FURNIZARE MATERIALE & ACCESORII EN-GROSS DEALERI !

 

Tavane extensibilie de la 12,99 euro/m2, click aici pentru lista completa preturi.

 

LUXE DESIGN STUDIO – societate modernă și dinamică, care furnizează materiale și accesorii pentru instalarea tavanelor extensibile En-gross si En-detail.

Din anul 2016 suntem in domeniul de productie a tavanelor extensibile. Noi oferim solutii complete atat pentru contractori majori, precum și pentru proiecte speciale: Membrana PVC pentru tavane extensibile, accesorii – profile fixare, banda decorativa, platforme fixare corpuri iluminat; materiale consumabile si elemente de fixare, toate echipamentele necesare la instalarea tavanului extensibil .

Personalul tehnic calificat asigura sprijinul complet: de la constructia tavanului intr-un program special conceput (sau in programul AutoCad, daca va este mai comod), pana la montaj inclusiv. Societatea noastra ofera fiecarui partener un software propriu gratuit pentru proiectarea usoara si precisa a plafonului, cataloage cu mostre de productie. In spatele fiecarui partener asiguram un manager care conduce procesul prin toate etapele necesare.

Calitate perfectă și fiabilitate –  principiile de bază ale muncii noastre.

Cele mai noi tehnologii de proiectare cu laser și debitarea pînzelor asigură precizia înaltă a tavanelor cu cele mai complexe forme.

În gama noastră de produse sunt prezente o varietate bogată de culori și texturi, ce pot satisface chiar și pe cei mai exigenți Clienți. La dorința Clientul,  putem conferi unicitate interiorului, folosind serviciul de printare foto pe membrana extensibilă.

Societatea noastră are o abordare minuțioasă la alegerea furnizorilor foliei extensibile și  a componentelor acesteia, alege doar produse sigure și de înaltă calitate. Produsele noastre sunt certificate, avînd setul complet de documente.

Echipa LUXE DESIGN STUDIO lucrează continuu asupra studierii cererii și perfecționării  produselor și serviciilor furnizate.

 

Trăsătura distinctivă a firmei noastre – exclusiv respectul pentru fiecare Client. Personalul nostru este întotdeauna gata să ofere consiliere corectă și să răspundă la întrebările ce țin de fabricarea și instalarea plafoanelor suspendate.

Oferim partenerilor promovare activă în dezvoltarea afacerilor sale, în același timp încercăm să facem această colaborare cât mai profitabilă și interesantă.

Fiecărui partener oferim programul prin intermediul căruia, rapid şi precis va avea posibilitate să proiecteze tavanul extensibil şi să calculeze costul final al acestuia.

Politica preturilor flexibile, programe de loialitate, suport de marketing – toate aceste posibilități v-or fi oferite cu mare drag partenerilor noștri.         

Colaborarea cu societatea LUXE DESIGN STUDIO înseamnă:

  • calitate înaltă a produselor și serviciilor
  • condiții avantajoase de colaborare
  • scheme confortabile de livrare
  • garanția produselor
  • suport tehnic și informational
  • abordarea individuală a fiecărui Client       

              

Stabilitate, servicii impecabile și profesionalismul echipei –  principalele criterii datorită cărora o să alegeți să rămîneți alături de LUXE DESIGN STUDIO pentru o colaborare avantajoasă pe termen lung.